Pazarlar’da İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması

Pazarlar’da İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması

Pazarlar’da İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması

KÜTAHYA-Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde ’İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması’ düzenlendi. Yarışmaya her okuldan üç öğrenci katıldı.
Yapılan yarışmada birinciliği Pazarlar İlkokulu 3-A Sınıfı öğrencisi Emine Afra Ayyıldız, ikinciliği Pazarlar İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Ömer Faruk Kalaycı ve üçüncülüğü Pazarlar İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Nilay Dinçer elde etti.
Pazarlar İlkokulu Müdürü Mehmet Yüksel, “Öğrencilerimizin başarısı yarışmaya diğer okullardan katılan öğrenci, öğretmen ve velilerin dikkatini çekti ve öğrencilerin bu başarısı haklı olarak taraflı tarafsız herkese parmak ısırttı. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim. Öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu etti" dedi.
Pazarlar İlçe Eğitim Müdürü Yaşar Kağan Ulu, yarışmada dereceye giren öğrencileri kutlayarak, öğrencilere ödüllerini takdim etti.


Güncel 11.03.2022 10:09:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'nın Kozan ilçesinde silahlı kavgada iki kişi yaralandı

2

Mersin'de Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

3

Mersin'de silahlı kavgada başına mermi isabet eden genç kız öldü

4

Burdur'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi yaralandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Kadir Gecesi idrak edildi

6

GÜNCELLEME 2 - Antalya'da Kepez Hükümet Konağı'nda silahla ateş eden kişi teslim oldu

7

Kumluca'da 27'inci geleneksel "Kadir Gecesi" iftar yemeği verildi

8

Antalya'da "Kadın Dostu Kentler" toplantısı düzenlendi

9

Hatay'da elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

10

GÜNCELLEME - Antalya'da Kepez Hükümet Konağı'nda silahla ateş eden kişi teslim oldu