Pazaryeri Ziraat Odası Başkanı Harun Hasan İphar son yolculuğuna uğurlandı

Pazaryeri Ziraat Odası Başkanı Harun Hasan İphar son yolculuğuna uğurlandı

Pazaryeri Ziraat Odası Başkanı Harun Hasan İphar son yolculuğuna uğurlandı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 2004 yılından beri Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten ve öceki gün hayatını kaybeden Harun Hasan İphar son yolculuğuna uğurlandı.
Pazaryeri’nde 19 yıldır kurucusu olduğu Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürüten 68 yaşındaki Harun Hasan İphar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Pazaryeri ilçesinde çiftçi dostu olarak bilinen ve hasat zamanı üreticilerin yüksek ücret kazanması için çalışan Harun Hasan İphar’ın cenazesi Mescit Camiinde İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik’in kıldırdığı cenaze namazı sonrası ilçe kabristanlığına defnedildi.
Cenaze törenine, Harun Hasan İphar’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve çok sayıda kişi katıldı.


Güncel 29.04.2023 12:05:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli dolandırıcılık operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

2

Antalya'da ramazan ayında fiyat denetimleri sürüyor

3

Logo Yazılım, onaylı ekosistem çözümü ailesine E-Kurul platformunu ekledi

4

Pavo Group'ta üst düzey atama

5

Adana'da öğrencilerin atık malzemelerden yaptıkları eserler sergilendi

6

Minik öğrenciler harçlıklarını askıda ekmeğe dönüştürdü

7

Kadirli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 15 şüpheli yakalandı

8

DeFacto'dan Dünya Uyku Günü'ne özel pijama koleksiyonu

9

Çocukların moral bulması için hastane duvarlarını resimlerle renklendirdi

10

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı