Pekin Olimpiyatları’nda kayak branşında Türkiye’yi temsil edecek sporcular belli oldu

Pekin Olimpiyatları’nda kayak branşında Türkiye’yi temsil edecek sporcular belli oldu

Pekin Olimpiyatları’nda kayak branşında Türkiye’yi temsil edecek sporcular belli oldu

Erzurum’da düzenlenen seçmelerde Çin’in başkenti Pekin’de yapılacak olan 24. Kış Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi kayak branşında erkeklerde Berkin Usta, kadınlarda ise Özlem Çakıroğlu temsil edecek.
Erzurum’da Konaklı Kayak Merkezi’nde 2 gündür süren kayak branşı olimpiyat seçmeleri sonuçlandı. Toplam 8 sporcunun katıldığı seçmelerde dün büyük slalom, bugün ise küçük slalom yarışları yapıldı. Milli sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda kadınlarda Özlem Çakıroğlu, erkeklerde ise Berkin Usta aldıkları derecelerle Çin’in başkenti Pekin’de yapılacak olan 24. Kış Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi kayak branşında temsil etmeye hak kazandı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Cafer Nuroğlu, 2 gün süren yarışlar sonrasında 1 kadın ve 1 erkek sporcunun Türkiye’yi Pekin’de temsil edeceğini ve yarışlarda kıyasıya mücadelelerin yaşandığını ifade etti.


Spor 28.12.2021 13:56:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu