Penceresi ve kapısı kırık evde yaşam mücadelesi veriyorlar

Penceresi ve kapısı kırık evde yaşam mücadelesi veriyorlar

Penceresi ve kapısı kırık evde yaşam mücadelesi veriyorlar

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Görmez Mahallesinde yaşayan Fatma Korkmaz, 4 çocuğu ile birlikte yıkılmaya yüz tutan evde yaşam mücadelesi veriyor. Herhangi bir geliri olmayan aile, yetkililerden kendilerine yardım edilmesini istiyor.
Silvan’a bağlı Görmez Mahallesinde yaşayan Fatma Korkmaz’ın eşi, adli bir suçtan dolayı cezaevine girdi. 4 çocuğu ile birlikte ortada kalan Fatma Korkmaz, çocuklarına hem babalık hem de annelik yapmaya başladı. Herhangi bir geliri olmayan ve evleri de yıkılmak üzere olan Fatma Korkmaz, yetkililere seslenerek kendilerine yardım edilmesi çağrısında bulundu. Korkmaz, "Kış yaklaştı evimin penceresi ve kapısı kırık, çocuklarımın masrafını karşılayamıyorum. Evimin bir çok ihtiyacı var, alamıyorum. Çocuklarımın üzerinde hep aynı elbise var. Yıkıyorum başka giyecek elbiseleri yok. Bazen de ıslak ıslak giyiyorlar. Önümüz kış, evin penceresi ve kapısı kırık, şimdi bunları nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum. Bana uzanacak yardım elini bekliyorum" dedi.


Güncel 14.09.2020 15:24:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı