Pendik’te iş yerinde hırsızlık kamerada: Kova kova çaldılar

Pendik’te iş yerinde hırsızlık kamerada: Kova kova çaldılar

Pendik’te iş yerinde hırsızlık kamerada: Kova kova çaldılar

Pendik’te iki ayrı iş yerine girerek dükkanda bulunan malzemeleri çalan hırsızlık şüphelisi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri kovalara koyup elden ele taşıdıkları anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Pendik’te meydana geldi. İş yeri sahibi Murat C., sabah iş yerine geldiğinde dükkanındaki malzemelerin yerinde olmadığını fark etti. Hırsızlık olayını polis ekiplerine bildirdi. Aynı ilçede bir başka iş yeri sahibi olan Bektaş C. isimli şahısta iş yerinde hırsızlık yapıldığını ihbar etti. İhbarlar üzerine harekete geçen polis ekipleri, hırsızların peşine düştü. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Hırsızlık anının yer aldığı güvenlik kamera görüntülerinde, şüpheli şahıs Yakup B.’nin(41) bir arkadaşı ile gözüne kestirdikleri işyerini gece vakti soyarak içeride bulunan malzemeleri çaldığı görüldü.

32 suçtan kaydı varmış
Şüpheli Yakup B.’yi takibe alan polis ekipleri, olaydan kısa bir süre sonra şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında 32 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.



Yurt Dünya 6.07.2022 13:09:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: (1)

2

Bakan Göktaş, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Depremde hayatını kaybeden öğretmen Adana'daki mezarı başında anıldı

4

Beşiktaş Kulübü Başkanı Adalı, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi

5

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

6

Antalya'da kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

8

Bakan Yumaklı, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarılan kişi, 3 yıl sonra kendisini kurtaran ekiple buluştu