Pendik’te iş yerinin elektrik panosunda çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik’te iş yerinin elektrik panosunda çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik’te iş yerinin elektrik panosunda çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik’te 3 katlı polyester fabrikasının elektrik panosunda çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye yangını kontrol altına aldı.
Olay, Pendik Ramazanoğlu Mahallesi Uysal Sokak’ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yangın, 500 metrekarelik 3 katlı polyester fabrikasının elektrik panosunda çıktı. Dumanı fark eden işçiler itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan bir işçiyi merdiven aracılığı ile kurtardı. Olayda yaralı ya da can kaybı bulunmazken, itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
Çevrede esnaf olan Sadık Belen, ”Yangın elektrik trafosundan çıktı. Çok hasar yok. Mahsur kalan bir kişiyi itfaiye aldı. Yangın söndürüldü kontrol altına aldılar” şeklinde konuştu.


Yurt Dünya 31.05.2022 14:16:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

2

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

3

Arzum'da üst düzey atama

4

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu

5

Glokom hastalığı erken tanı ile durdurulabiliyor

6

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

7

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

8

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

9

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü

10

GÜNCELLEME - Mersin Büyükşehir Belediyesinde polis ekiplerince arama yapılıyor