Pendik’te kanalizasyon kazısı sırasında insan kemikleri bulundu

Pendik’te kanalizasyon kazısı sırasında insan kemikleri bulundu

Pendik’te kanalizasyon kazısı sırasında insan kemikleri bulundu

Pendik’te, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) kanalizasyon kanalı kazısı sırasında, kazılan yerden insan kemikleri çıktı. Kemiklerin bulunduğu kazıda çalışma durduruldu. Bölgeye olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Kemiklerin bulunduğu alan, dron ile görüntülendi.
Pendik’te, İSKİ’ye ait kanalizasyon kazısı sırasında, insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. Kemik bulunması üzerine kazı çalışması durduruldu. İhbar üzerine alana polis ekipleri sevk edildi. Çalışma alanında bulunan kemikler, olay yeri inceleme ekipleri tarafından toplanarak Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

“Yakınlarda eski bir Rum mezarlığı var”
Olayın olduğu bölgede oturan Umut Yavuz, “Zaten bu yakınlarda eski bir Rum mezarlığı var. Herhalde eskiden buralarda bir mezarlık falan olduysa yeni çıkmış olabilir diye düşünüyorum. Yan tarafımızdan da kapalı, oradan eski kalıntılar çıkmıştı" dedi.


Yurt Dünya 15.11.2022 14:48:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünyanın en iyi tatlısı seçilen Antakya künefesinin sırrı tescilli peynirinde saklı

2

Kumluca'da sebze ve sanayi atıkları için konteynerler konuldu

3

Penta Teknoloji 2024 ikinci Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

4

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

5

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

6

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

7

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

8

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

9

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

10

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı