Pendik’te yeni esnafa hırsızlık şoku: ’Ben de esnafım’ diyerek 40 bin TL’lik telefon çaldı

Pendik’te yeni esnafa hırsızlık şoku: ’Ben de esnafım’ diyerek 40 bin TL’lik telefon çaldı

Pendik’te yeni esnafa hırsızlık şoku: ’Ben de esnafım’ diyerek 40 bin TL’lik telefon çaldı

Pendik’te şüpheli bir şahıs “ben de esnafım” diye hayırlı olsun ziyaretine gittiği telefoncuya hırsızlık şoku yaşattı. Şüpheli şahıs, önce telefoncunun kendisine ikram ettiği çayı içti, sonra telefoncunun 40 bin lira değerindeki 2 telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00 sıralarında Pendik’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Gökaltun’un yeni açtığı telefoncu dükkanından 2 adet cep telefonu çalındı. Yeni açılan dükkana “ben de esnafım” diyerek hayırlı olsun ziyaretine gelen kimliği belirsiz hırsıza Gökaltun, esnaf zannederek çay ikram etti. Çayı içen şüpheli şahıs telefonlarla ilgilenir gibi yapıp piyasa değeri 40 bin TL tutan 2 telefonu, yeni açılan dükkanın yoğunluğunu fırsat bilerek çalıp kayıplara karıştı. Esnaf yalanıyla telefonları çalan hırsızın kaçma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“40 bin TL’lik kaybımız var”
İsmail Gökaltun, "Pendik’te yılardır esnaflık yapıyorum. Bu dükkanı yeni açtık. Şebekeleşmiş bir ekip dükkanımıza gelerek, “ben de esnafım, çaycıyı tanıyorum” diyerek eşine ve kendine telefon alacağını söyleyip dükkanın yoğunluğunu fırsat bilerek bir anda kaçarak uzaklaştı. Benim gibi 4 telefoncu arkadaş daha mağdur oldu. Dükkanımızı açtık başımıza bu olay geldi. 40 bin liralık mağdur olduk” diye konuştu.


Yurt Dünya 26.02.2022 09:42:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

2

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

3

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık

4

Taekwondo okul sporları il seçmeleri Osmaniye’de tamamlandı

5

Osmaniye’de 6 Şubat depremleri MEB AKUB’un kareleriyle sergilendi

6

Ambulansın altına sıkışan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

7

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

8

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

9

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

10

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu