Perşembe’de depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Perşembe’de depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Perşembe’de depremzedeler için başlatılan yakacak yardımı büyüyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde deprem bölgeleri için başlatılan yakacak odun yardım kampanyası büyüyor. Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, ilk etapta 100 ton odun hazırlayıp bölgeye ulaştırmak için ekip ve vatandaşların çaba sark ettiğini söyledi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgelere yardımlar sürüyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, yaptıkları yardım çağrılarının ardından bölgeye tırlar ile çeşitli gıda ve ihtiyaç malzemelerinin gönderildiğini, şuanda ise yakacak odun kampanyası başlattıklarını kaydetti.
İlk etapta 100 ton odunun hazırlanıp çuvallanarak, deprem bölgelerine ulaştırılacağını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “Bu hafta içerisinde deprem bölgesine gönderecek olduğumuz yakacak odun için 54 mahallemizden duyarlı bir şekilde bizlere ulaştırmalarını önemle rica ettik. Süreç devam ederken, Perşembe Belediyemize ait personellerimiz ve gönüllü vatandaşlarımız ile başlattığımız çalışmada odun kesme, parçalama ve çuvallama işlemine başlamış bulunmaktayız. Birinci etaptaki hedefimiz 100 ton hazırlayıp deprem bölgelerimize intikalini sağlamak. Odun göndererek kesme işleminde yardım eden, mahallelerimizden kesilmiş ve çuvallanmış şekilde bizlere ulaşmasını sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 54 mahalle tek yürek ve tek bilek oldu” dedi.
Vatandaşların ve belediye ekiplerinin odun taşıma kesme ve çuvallama işlemi sürüyor.


Güncel 15.02.2023 13:33:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: