Pervin Buldan ve Mithat Sancar’dan CHP’ye ziyaret

Pervin Buldan ve Mithat Sancar’dan CHP’ye ziyaret

Pervin Buldan ve Mithat Sancar’dan CHP’ye ziyaret

HDP Eş Genel Başkanlarını kabul eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin düzelmeyecek hiçbir sorunu yok. Bütün sorunlar akılla, mantıkla, ferasetle çözülebilir. Bu çerçevede Türkiye’nin sorunlarını masaya yatırdık” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar’ı kabul etti. CHP Genel Merkezinde gerçekleşen görüşme basına kapalı olarak 1 saat 15 dakika sürdü. Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında konuşan Kılıçdaroğlu, görüşmede Türkiye’nin sorunlarını konuştuklarını söyledi.

“Türkiye’nin sorunlarını masaya yatırdık”
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Kavgalardan çok acılar çektik. Kavgayı değil barışı öncelemeliyiz. Türkiye’nin düzelmeyecek hiçbir sorunu yok. Bütün sorunlar akılla, mantıkla, ferasetle çözülebilir. Bu çerçevede Türkiye’nin sorunlarını masaya yatırdık. Genel başkanlar düşüncelerini ifade ettiler, biz kendi düşüncelerimizi ifade ettik. Ekonomiden söz ettik. Esnafın, çiftçinin, emeklinin sorunları masaya yatırıldı. Elbette farklı görüşlerimiz var ama her görüş bizim için son derece değerlidir” diye konuştu.
Erken seçim için önerge hazırlığında olduklarını söyleyen Pervin Buldan ise “Türkiye’nin acil düzelmesi gereken konuları bellidir. Muhalefet partileri olarak, bunun sorumluluğunu taşıyarak bu konuları nasıl çözebiliriz? Türkiye’nin geçiş sürecinde neler yapması gerektiğini konuştuk” ifadelerini kullandı.


Güncel 28.12.2021 16:58:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı