Peugeot Türkiye'den "şimdi al ekimde ödemeye başla" kampanyası

Peugeot Türkiye

Peugeot Türkiye'den "şimdi al ekimde ödemeye başla" kampanyası

ISTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye, temmuz ayina özel sinirli sayida Peugeot için "simdi al ekimde ödemeye basla" kampanyasi baslatti.

Peugeot Türkiye açiklamasina göre, sirket için çalisanlarinin ve Peugeot müsterilerinin sagligi her zaman ilk sirada geliyor. Tüm Peugeot yetkili satici ve servisleri hijyen açisindan en son teknolojilerle korunuyor, tesislerde bulunan tüm araçlar en güncel yöntemlerle dezenfekte ediliyor ve hijyen açisindan showroom’larda ayni anda sinirli sayida müsteri agirlaniyor.

Isteyen Peugeot severler araç tanitimindan kredi basvurusuna kadar tüm islemlerini "peugeot.com.tr" üzerinden gerçeklestirirken sinirli sayida Peugeot modeline de özel firsatlarla sahip oluyor.

Ödüllü 1.2 PureTech benzinli motor seçenegi ile sunulan yeni Peugeot SUV 2008 ve sinirli sayidaki diger tüm Peugeot firsat araçlarinda temmuz ayina özel "simdi al, ekimde ödemeye basla" kampanyasi bulunuyor.

Ayrica müsterilerin otomobilleri talep dogrultusunda dezenfekte edilmis bir sekilde adreslerine teslim ediliyor.

Öte yandan söz konusu kampanya "1.5 lt BlueHDi dizel motoruyla üst düzey teknoloji ve üstün sürüs keyfi sunmaya devam eden; 66 adet uluslararasi ödülün sahibi Peugeot SUV 3008 ve standart yedi koltuklu, segmentinde tek 1.5 lt BlueHDi dizel motora sahip Peugeot SUV 5008; yenilikçi teknolojiler ile sürüs keyfinin birlesimi ile D-Sedan segmentinde öne çikan yeni Peugeot 508; 1.5 lt BlueHDi Dizel motor, cam tavan ve geri görüs kamerasi ile Peugeot 208 Signature; Peugeot i-Cockpit ve EAT8 tam otomatik sanziman ile Peugeot 308; güçlü SUV görünümü, zenith cam tavan ve EAT8 8 ileri tam otomatik sanziman ile segmentinde dikkati çeken Peugeot Rifter ve üstün yakit ekonomisi ve efektif yükleme hacimleriyle begeni toplayan Peugeot hafif ticari ailesi" modellerini kapsiyor.



Yurt Dünya 10.07.2020 15:00:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik Belediye Başkanı Kumbul, muhtarlarla bir araya geldi

2

Antalya'da tüfekle rastgele ateş eden kişi polis tarafından ikna edildi

3

Hatay'da yurda yasa dışı yollarla giren 22 yabancı uyruklu yakalandı

4

Hatay'da Kut'ül Amare Zaferi kutlandı

5

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

6

Mersin'de terör örgütü DEAŞ operasyonunda 9 şüpheli yakalandı

7

Kumlucalı judocular Milli Takıma girebilmek için mücadele edecek

8

Adana'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

9

Tarihi yapılar kadın kalemkarlara emanet

10

Mersin'de çeşitli suçlara karışan 6 şüpheli yakalandı