Pınar Karşıyaka, çok atıyor çok yiyor

Pınar Karşıyaka, çok atıyor çok yiyor

Pınar Karşıyaka, çok atıyor çok yiyor

Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon ürettiği 2 bin 581 sayı ile bu alanda lider konumda bulunurken yediği 2 bin 482 sayı ile de ligin bu alandaki en kötü takımı konumunda bulunuyor.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, bu sezon hücumda gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, savunmadaki başarısızlığıyla da ligin en fazla sayı yiyen takımı konumunda bulunuyor. Yeşil-kırmızılılar, bu sezon attıkları 2 bin 581 sayı ile 16 takımlı ligde en fazla skor bulan ekip olma başarısı gösterirken, yediği 2 bin 482 sayı ile de bu alanda ligdeki en kötü performansa sahip takım oldu.
Öte yandan Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon 6 maçta 100 ve üzeri sayı bulan tek takım konumunda bulunuyor.


Spor 16.05.2023 11:24:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

2

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

3

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

4

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

5

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor

6

Isparta'da kooperatif çatısı altında buluşan kadınlar keçeden ürün yapıp satıyor

7

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Adana'da çiftçilerle buluştu

8

Lohusa şerbeti "kaynar" geleneği Adana'daki usta öğreticiler tarafından yaşatılıyor

9

Akbank'tan IFC'ye 4,4 milyar liralık İTMK ihracı

10

Adana'da evinde uyuşturucu bulunan zanlı tutuklandı