Podolski'nin yer aldığı Patara tanıtım videosunun lansmanı yapıldı

Podolski

Podolski'nin yer aldığı Patara tanıtım videosunun lansmanı yapıldı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor ve Antalya Tanitim Vakfi (ATAV) is birligiyle Patara'da çekilen tanitim videosunun lansmanina katilan yildiz futbolcu Lukas Podolski, Türkiye'nin ikinci vatani oldugunu belirterek, "Ikinci vatanimi tanitmaya, bu güzel sehri desteklemeye devam edecegim." dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 2020'nin temasi ilan edilen Patara Antik Kenti'nde çekilen tanitim videosunun Antalya Stadyumu'nda yapilan lansmanina, Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken, yildiz futbolcu Lukas Podolski, ATAV Baskani Yeliz Gül Ege, Fraport TAV Antalya Havalimani Genel Müdürü Deniz Varol ve Patara Kazi Baskani Prof. Dr. Havva Iskan Isik katildi.

Toplantida konusan Podolski, proje için gelen teklifi hiç düsünmeden kabul ettigini söyledi.

Antalya ve Türkiye'nin tanitimi için çaba gösterdigini ifade eden Podolski, "Sevdigim isin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Örnegin benim köy pazarlarina gitmem, alisveris yapmak ilginç gelebilir ama bu benim yasam tarzim. Köyden gelen taze sebze ve meyveleri almak benim yasam tarzim. Benim için son derece dogal. Türkiye benim ikinci vatanim diyebilirim. Tatillerimi burada geçiriyorum, dostluklarim var. Ikinci vatanimi tanitmaya, bu güzel sehri desteklemeye devam edecegim." ifadelerini kullandi.

Antalya'nin farkli kültürel ve tarihi güzelliklerini kesfetmeye çalistigini anlatan Podolski, "Antalya benim için sadece Antalyaspor, stadyum, deniz ve kumdan ibaret degil. Ailemle, arkadaslarimla güzel zaman geçirebilecegim, bisikletle turlayabilecegim, yürüyüs yapabilecegim güzel imkanlar sunan bir sehir. Antalya'yi dünyaya tanitmak istiyorum. Kentin güzelliklerini bu videoda oldugu gibi görsellerle göstermek gerekiyor." diye konustu.

ATAV Baskani Ege, videonun futbolun ve tarihin hayran kitlesini bir araya getirmek için video çekildigini söyledi. Ege, kentin farkli güzelliklerini de Podolski ile tanitmaya devam edeceklerini kaydetti.

Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Beken, Antalya'nin güzelliklerini gösterirken, Antalyaspor markasini kullanmak ve bu marka ile öne çikarmak istediklerini vurguladi.

Podolski'nin transfer olduktan sonra kendilerine birçok proje ile geldigini dile getiren Beken, "Kendisi okullara gidelim, üniversitelerde sempozyum yapalim, Kaleiçi'nde yürüyüs yapip sosyal medyada paylasalim, store için ürünler tasarlayalim gibi spor disi faaliyetlerle ilgili düsüncelerini iletti. Podolski sadece futbolcu degil, bir dünya yildizi. Saha içinde ve disinda disiplini kaybetmeden her türlü projeye destek vermeye çalisiyor. Bu da bir çok futbolcuya insallah örnek olur." dedi.

Patara Kazi Baskani Prof. Dr. Isik da antik kentlerin tanitiminin futbol ve yildiz oyuncu Podolski ile çekilen videolarla yapilmasinin güzel bir örnek oldugunu dile getirdi.

Konusmasinda Podolski'ye seslenen Isik, "Lukas sen artik Pataralisin. Tarih seni Patara'nin adiyla da yazacak. Likya'nin baskentinin dünyada taninmasi için destek verdin. Biz seni Patarali ve gerçek Antalyali olarak kabul ediyoruz. Patara senin elinde tuttugun çay kadar sana ait." degerlendirmesinde bulundu.




Bölgeden 26.11.2020 17:30:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı