Polatlı’da PTT şefini öldüren zanlı tutuklandı

Polatlı’da PTT şefini öldüren zanlı tutuklandı

Polatlı’da PTT şefini öldüren zanlı tutuklandı

Ankara Polatlı PTT şubesinde şef Mehmet Koç’u "işe geç kaldın" tartışmasında öldüren güvenlik görevlisi, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Ankara’nın Polatlı ilçesinde PTT şubesinde çalışan güvenlik görevlisi Hurşit K., iddialara göre işe geç geldiği için tartışma yaşadığı şube şefi Mehmet Koç’a silahlı saldırıda bulundu. Olayda şube şefi Mehmet Koç hayatını kaybederken, saldırgan Hurşit K. ’pişmanım ben adam öldürdüm’ diyerek polise teslim oldu. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Hurşit K., "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Pişman olduğu söyledi
Hurşit K.’nın ifadesinde pişman olduğunu ve bir anlık cinnet haliyle cinayeti işlediği öğrenildi. Hurşit K, ifadesinde işe geç geldiğinden dolayı Mehmet Koç ile tartışma yaşadığını ve cinnet haliyle cinayeti işlediğini itiraf etti. Hurşit K.’nın ayrıca Menteşe Caddesi üzerinde polis karakoluna giderken önüne çıkan polis aracını durdurarak polise teslim olduğu ve polislere "Ben PTT’de adam vurdum, ne olur ambulansı arayın, Pişmanım" dediği öğrenildi.
Öte yandan Koç’un cenazesi, memleketi Haymana’da cuma namazına müteakip Haymana Asri Mezarlığına defnedildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazına Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, sivil toplum örgütleri, Polatlı ve Haymana PTT çalışanları katıldı.


Yurt Dünya 16.12.2022 18:21:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi

2

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

3

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

4

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

7

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

8

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

9

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

10

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı