Polis ekiplerinden öğrencilere ’güvenlik kuralları’ eğitimi

Polis ekiplerinden öğrencilere ’güvenlik kuralları’ eğitimi

Polis ekiplerinden öğrencilere ’güvenlik kuralları’ eğitimi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde polis ekipleri tarafından öğrencilere, güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, sosyal medya bağımlılığı, polislik meslek tanıtımı ile trafik bilgileri konularında eğitim verildi.
Kastamonu’nun Daday ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, “Hayata Renk Verelim 2022” projesi çerçevesinde öğrencilere çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuldu. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Kronospan A.Ş. tarafından, Daday İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilere güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, sosyal medya bağımlılığı, polislik meslek tanıtımı ile trafik bilgileri gibi konularda sunumlar yapıldı.
Etkinlik sonunda İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ogün Günalp ve görevli polis pemurları tarafından öğrencilere hediyeler verildi.


28.04.2023 13:52:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı