‘Polis hayranı’ küçük öğrenciye polislerden okulda ziyaret

‘Polis hayranı’ küçük öğrenciye polislerden okulda ziyaret

‘Polis hayranı’ küçük öğrenciye polislerden okulda ziyaret

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, resmi twitter hesaplarına ulaşarak çocuğunun polisleri çok sevdiğini belirten bir annenin mesajına kayıtsız kalmadı. Polis ekipleri, küçük çocuğun okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Polisler küçük çocuğa ve diğer öğrencilere hediyeler de verdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, 7-13 Mayıs Trafik Haftası münasebetiyle öğrenciler ile trafik parkuru eğitimi yapıldı. Eğitim akabinde yapılan video ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.
Video paylaşıldıktan sonra 11 Mayıs Perşembe günü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü resmi twitter hesabından Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğüne ulaşan Gülcan Acar adlı vatandaş, Polisleri çok seven çocuğunun bulunduğu sınıfa ziyaret talebinde bulundu. Acar mesajında, “Keşke benim oğlumun okuluna da gitseniz. 7 yaşında oğlum polis hayranı, siz çok kıymetli polislerimizi çok ama çok seviyor” ifadelerine yer verdi.
Gülcan Acar isimli vatandaşın isteği üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis ekipleri Ümraniye Şehit Numan Şeref Datlı ilkokuluna giderek Mehmet Ali Acar’ın sınıfına ziyaret gerçekleştirdi. Polisler, ziyarette öğrenciler için hediyeler dağıttı, çocuklarla sohbet ederek bilgilendirici kitapçıklar da verdi. Ayrıca Mehmet Ali Acar adlı öğrenciye özel bir video yapılarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.


Güncel 18.05.2023 15:27:16 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi