Polis hırsızı 4 saatte yakaladı, altınlar sahibine teslim edildi

Polis hırsızı 4 saatte yakaladı, altınlar sahibine teslim edildi

Polis hırsızı 4 saatte yakaladı, altınlar sahibine teslim edildi

Muğla’nın Ula İlçesinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, Ula Polis Merkezi Suç Araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Çalınan çok sayıda ziynet eşyası ve döviz sahibine teslim edildi.
Olay, Muğla’nın Ula İlçesi Ayazkıyı Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ayazkıyı Mahallesinde B.B.Ö. isimli vatandaşın evinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ula Polis Merkezi Suç Araştırma ekipleri tarafından, çevrede yapılan araştırmalar sonrası hırsızlık şüphelisi D.S. 4 saat içinde tespit edildi.
Polis ekiplerinin operasyonu ile hırsız yakalanırken, evden çalınan 5 adet altın bilezik, 1 adet üzerinde 4 yarım altın ve 1 Cumhuriyet Altını bulunan Altın zincirli kolye, 1 adet altın kolye ucu, toplam değeri yaklaşık 120 Bin TL olan ziynet eşyaları ve döviz sahibine teslim edildi.


Yurt Dünya 21.03.2023 14:21:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da devrilen otomobildeki bebeğin öldüğü kaza güvenlik kamerasında

2

Adana'da kayıp olarak aranan kız çocuğu bulundu

3

ATP Yazılım ve Menulux'ten İşbirliği

4

Gıda okuryazarlığının eksikliği sofradaki riski artırıyor

5

Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletli adli kontrol şartıyla salıverildi

6

Maxion İnci'ye Chery'den "Yurtdışı Mükemmel İş Birliği Tedarikçi Ödülü"

7

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

8

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

9

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

10

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor