Polis memuru yağlı boya çalışmalarını sergiledi

Polis memuru yağlı boya çalışmalarını sergiledi

Polis memuru yağlı boya çalışmalarını sergiledi

Karabük’te, 21 yıllık polis memuru Turgay Tiryaki tarafından yapılan yağlı boya çalışmalarının yer aldığı sergi vatandaşların beğenisine sunuldu.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü ve Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
3 yıldır Karabük’te görev yapan 21 yıllık polis memuru Turgay Tiryaki de hobi olarak yaptığı yağlı boya resimlerini Polisevi’nde açtığı sergiyle vatandaşların beğenisine sundu.
Resimleri herhangi bir konu yada temaya bağlı kalmadan yaptığını belirten Tiryaki çocukluğundan beri resimle uğraştığını ifade etti.
Tiryaki, "Çocukluğumda eve gelen misafirlerin kara kalemle resimlerini yapardım. Eşyaların resimlerini yapmaya çalışırdım. Sürekli doğayı gözlemlerdim. Bu birikimler ve merakla resimler ortaya çıktı" dedi.
İlk atamasının Erzurum’a yapıldığını anlatan Tiryaki, Atatürk Üniversitesi’nde resim öğretmenliği bölümünü kazandığını ve okulu bitirdiğini aktararak Polis Haftası dolayısıyla 27 eserini sergilediğini kaydetti.


Güncel 14.04.2023 12:48:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

3

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

4

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

5

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

6

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

7

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

8

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

9

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

10

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı