Polis mesafe denetimi yaptı, sendikacılar 1 Mayıs halayını böyle çekti

Polis mesafe denetimi yaptı, sendikacılar 1 Mayıs halayını böyle çekti

Polis mesafe denetimi yaptı, sendikacılar 1 Mayıs halayını böyle çekti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinlikleri Aydın’da farklı bir yöntemle kutlandı. Polis nezaretinde pandemi kurallarına dikkat edilen kutlamalarda sendika temsilcileri geleneksel 1 Mayıs halayını da sosyal mesafe kuralına uyarak ilginç bir yöntemle çekti.
Aydın’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü sosyal mesafeli etkinlikle kutlandı. Tam kapanma çerçevesinde işçi temsilcilerinin katlımı ile gerçekleşen kutlama dolayısıyla Atatürk Kent Meydanı’nda toplanan kalabalık pankart ve afişler eşliğinde kutlama yaptı. Polis ekiplerinin pandemi dolayısıyla sosyal mesafe denetimi de yaptığı etkinlikte maske ve mesafe kuralları çerçevesinde tertip alan işçi temsilcileri basın açıklaması okuduktan sonra geleneksel halayı da çekmeyi başardı.
1 Mayıs İşçi Bayramlarının geleneksel hale gelen halayını birbirlerine temas etmeden çeken sendikacılar açıklama sona erdikten sonra önceden hazırladıkları 150’şer santim uzunluğundaki plastik su borularını elden ele uzatarak ilginç bir halay kuyruğu uluşturdular. Sendika temsilcilerinin sosyal mesafeli halayı izleyenleri güldürürken, şartlar uyduğu için polis ekipleri de halay çeken sendikalılara hiçbir şey söylemedi. İşçi temsilcileri sosyal mesafeli halayın ardından zeybek oynadı. Aydın’daki renkli kutlamalar objektiflere yansıdı.


Güncel 1.05.2021 18:25:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

2

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

3

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

4

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi

5

Bacacı Yatırım Holding 2026'da 100 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor

6

Visa "Finansal Hizmetler" araştırmasının sonuçlarını paylaştı

7

Burdur'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi

8

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

9

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

10

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi