Polis Başmüfettişi ressam Ahmet Sula, 54. sergisini Osmaniye’de açtı

Polis Başmüfettişi ressam Ahmet Sula, 54. sergisini Osmaniye’de açtı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi, Ressam ve Konuşmacı Ahmet Sula, Cumhuriyetin 100. yıldönümünde 54. kişisel resim sergisini Osmaniye’de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi, Ressam ve Konuşmacı Ahmet Sula, Cumhuriyetin 100. yıldönümünde 54. kişisel resim sergisini Osmaniye’de sanatseverlerin beğenisine sundu. Ahmet Sula, düzenlenen konferansta ise polis ve aileleri ile bir araya gelerek yaşam tecrübelerini ve vatan sevdasını anlattı. 
Cebelibereket Kültür Merkezi’nde, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak, Polis Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula katıldı. 
Ahmet Sula, Kültür Merkezi girişindeki fuaye alanında 54. kişisel resim sergisini açarak sanatseverlerin beğenisine sundu. Sula’nın sergisini, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, Osmaniye İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun, Mahalle Muhtarları, Emniyet Müdür Yardımcıları, Müdürler, Amirler, Polis ve aileleri gezdi. Sergi hakkında katılımcılara kısa bilgiler veren Ahmet Sula, daha sonra ise düzenlediği konferansta polis ve aileleri ile bir araya gelerek yaşam tecrübelerini ve vatan sevdasını anlattı. Program, Ahmet Sula’yı anlatan ve ulusal kanallarda çıkan haberlerinde yer aldığı tanıtım filmi ile başladı. Ahmet Sula, konferans aralarında türküler ve şiirler okudu. Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan darbe girişimiyle ilgili hazırladığı video ile konferansı tamamladı.Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Polis Başmüfettişi, Ressam ve Konuşmacı Ahmet Sula’ya günün anısına Ay yıldız işlemeli filografi tablo takdim etti. Müdür Sarıbuva, konuşmalarından dolayı Sula’ya, katılımlarından dolayı ise tüm personellerine teşekkür ederek, “Yaklaşık 30 yıldır Ahmet abiyi tanıyorum ve son 10 yıldır savaş içerisinde olduğunu, savaş verdiğine bizzat şahidim. Gecesiyle gündüzüyle, 24 saatini insanlarımıza gençlerimize harcayan bir büyüğümüz. Allah razı olsun kendisinden, Allah yolunu açık etsin” dedi. 



Osmaniye 30.10.2023 16:28:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi