POLİSİNİN ŞOK UYGULAMALARINDA 4 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

POLİSİNİN ŞOK UYGULAMALARINDA 4 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Osmaniye polisinin yaptığı şok uygulamalarda 1'i tabanca, 1'i otomatik ve 2'si pompalı tüfek olmak üzere toplam 4 adet silah ele geçirildi.
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Timler Amirliği ekiplerince, suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanmasına yönelik 'şok' uygulamalar yapıldı. Yapılan çalışmalar süresince, toplamda 329 şahıs ve 150 araç kontrol edilirken, gerçekleştirilen aramalarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 14 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet otomatik tüfek olmak üzere 4 adet silah ele geçirildi. Ayrıca toplam 9,5 gram bonzai uyuşturucu madde  bulundu. Şahısların yapılan sorgulamalarında, aralarında Mersin İcra Ceza İlamat Masasınca Borcunu Ödeme İhlali suçundan, Ankara 14.Asliye Ceza  Mahkemesince Kamu Kurumundan Hırsızlık suçundan aranması olan şahıslarla birlikte toplamda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 
2 adet araç yakalanarak trafikten men edilen uygulama sonunda 4 araca ise trafik yönünden 8 bin 294 lira para cezası yazıldığı bildirildi.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 15.02.2020 14:39:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı