Polonya’da 51 milyon euroluk uyuşturucu ele geçirildi: 13 gözaltı

Polonya’da 51 milyon euroluk uyuşturucu ele geçirildi: 13 gözaltı

Polonya’da 51 milyon euroluk uyuşturucu ele geçirildi: 13 gözaltı

Polonya polisi farklı kentlerde eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda piyasa değeri 51 milyon euro olan 5,8 tonluk uyuşturucu ele geçirdi. Operasyon kapsamında 13 kişi gözaltına alındı.
Polonya’da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuruldu. Polonya polisi, Büyük Polonya, Swietokrzyskie ve Kuyavya-Pomeranya bölgelerinde 3 sentetik uyuşturucu laboratuvarına ve depolara baskın düzenledi. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda piyasa değeri 51 milyon euro olan 5,8 tonluk uyuşturucu ele geçirilirken, 13 kişi gözaltına alındı.
Laboratuvarlarda, 3-CMC, 4-CMC sentetik katinon olarak adlandırılan psikoaktif maddelerin üretildiği tespit edildi. Polis, uyuşturucu maddelere ve uyuşturucu üretiminde kullanılan makinelere el koyarken, belirli adreslerdeki depolarda yapılan aramalarda da piyasaya sürülmeye hazır esrar, clefendron, mephedrone, amfetamin, kokain ve MDMA tabletler cinsi uyuşturucu maddeler ele geçirdi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 kişi çıkarıldıkları Poznan Yolsuzluk ve Organize Suçlarla Mücadele Savcılığı tarafından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilirken, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.


9.05.2023 19:07:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: