Pompalı tüfekle dehşet saçan saldırgan tutuklandı

Pompalı tüfekle dehşet saçan saldırgan tutuklandı

Pompalı tüfekle dehşet saçan saldırgan tutuklandı

Eskişehir’de geçtiğimiz gün bir işyerine pompalı tüfekle saldıran ve içerideki aileye dehşet dolu anlar yaşatan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tepebaşı İlçesi Bahçelievler Mahallesi Billur Sokak’ta bulunan bir fastfood restoranına pompalı tüfek ile gelen ve defalarca ateş eden şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı. Restoranı işleten ailenin hedef alındığı saldırıda saldırgan, elindeki pompalı tüfeği defalarca ateşledi. Silahın tutukluk yaptığı bir esnada ise işletmeci Safiye Ermiş’in eşi, saldırganı etkisiz hale getirdi.
Korkunç saldırıda şans eseri yaralanan olmazken fastfood restoranında büyük hasar meydana geldi. İşletmeci Safiye Ermiş’in eşi tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan ise polis ekiplerine teslim edildi.
Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli Ahmet A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 4.03.2023 15:58:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Mut'ta mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi

2

Karaisalı Kaymakamı Bozoğlan, engelli bireylerle iftarda buluştu

3

LÖSEV'den Adana'da Dünya Kadınlar Günü programı

4

Türk Eğitim-Sen Antalya Şubesi "Kadınlar Günü"nü kutladı

5

Isparta'da öğrencilerden "Bir Kumanya, Bir Sofra, Bin Umut" kampanyası

6

Isparta'da eşine yardım ederken lastiğin patlaması sonucu uçuruma savrulan kadın öldü

7

Isparta'daki cam seyir terası "Yeşilay Haftası" kapsamında yeşil ışıkla aydınlatıldı

8

Kumluca Belediye Meclisinin Mart Ayı Toplantısı yapıldı

9

Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Hatay'da depremlerde öksüz ve yetim kalan çocuklara iftar verildi