Portakal Çiçeği Anaokulundan Destekçilerine Plaket

Portakal Çiçeği Anaokulundan Destekçilerine Plaket

Portakal Çiçeği Anaokulundan Destekçilerine Plaket

Dörtyol İlçesinde okul öncesi eğitime yeni bir soluk, yeni bir anlayış ve yeni bir ivme kazandıran Portakal Çiçeği Anaokulu kendilerine destek olan paydaşlarına plaket vererek teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’un da katıldığı bir programla Portakal Çiçeği Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç bu güne kadar olan çalışmalarında kurumlarına destek olan Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti, Sevinç Oto Bakım Servisi Ahmet Sevinç ve PNR Ağaç Sanayi Osman Dalkılıç’a plaket takdim etti.

Portakal Çiçeği Anaokulu Müdürü Ömer Burgaçyaptığı konuşmada hayata geçirmeyi planladıkları her projede maddi ve manevi olarak yanlarında duranDörtyol Gazeteciler Cemiyeti, Sevinç Oto Bakım Servisi Ahmet Sevinç ve PNR Ağaç Sanayi Osman Dalkılıç’a teşekkür etti.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’da yaptığı açıklamada; “Memleketin ileri gidebilmesi ve kalkınma için eğitimdeki kalite standartlarının yüksek olması gerekir. Eğitim canlı bir varlık gibi gelişmeye ve yenilikleri açık olmalıdır. Klasik anaokulu sistemlerinden yeni bir sisteme doğru geçişte okulumuz örnek olmuştur. Hızla betonlaşan şehirlerde çocuklarımızın kendini ve doğayı tanıması adına yapılan uygulama oldukça değerli. “ dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Sevinç Oto Bakım Servisi Ahmet Sevinç,PNR Ağaç Sanayi Osman Dalkılıçve Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti üyeleri adına Sedat İskenderoğlu’na plaket takdimi yapıldı.  

 



Bölgeden 12.03.2022 18:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri Anneler Günü programında buluştu

2

Adana'da zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

4

Adana'da yangın çıkan evdeki 3 kişi dumandan etkilendi

5

Adana'da Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

6

Hatay'da freni arızalanan kamyon 4 araca çarptı, 2 kişi yaralandı

7

Hatay'da yaralı halde bulunan yabani kuşlar tedavi edilip doğaya salındı

8

Mersin Milli Eğitim Müdürü Durmuş, çilek hasadına katıldı

9

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

10

Hatay'da seyir halindeki ambulansta yangın çıktı