Posof’tan depremzedelere yardımlar devam ediyor

Posof’tan depremzedelere yardımlar devam ediyor

Posof’tan depremzedelere yardımlar devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Ardahan’ın Posof ilçesinden depremzedelere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.
Posof Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Müftülük öncülüğünde devam eden yardım kampanyasında şimdiye kadar odun, gıda ve giyecek yardımları gönderilmeye devam ediyor. Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Avrupa’da ki Posoflularda irtibata geçerek maddi yardımlar toplama çalışmalarını sürdürüyor.
Posof’tan yapılan yardımlar çerçevesinde jeneratör, konteynır gönderildi. Posof Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına mevcut 50 Muhtar askeri ve sivil idareciler katıldı. Posof düğün salonundaki toplantıda Posof Kaymakamı afet bölgesinde olduğu için vekâlet eden Ardahan Vali yardımcısı Mehmet Burak Eski, Posof Belediye başkanı Cahit Ulgar ve Kaymakamlık yazı işleri müdürü ve vakıf görevlisi yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek muhtarlardan yardımların devam etmesi için bilgilendirildiler. Muhtarlarda bazıları maddi yardım teklif ederken, bazıları da hayvan bağışında bulunacaklarını belirttiler.


Güncel 15.03.2023 10:03:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor

2

Osmaniye’de kompleks kalp girişimleri IVUS teknolojisiyle yapılmaya başlandı

3

Evde çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

4

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

5

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

6

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

7

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Arçelik'te üst düzey atamalar

9

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

10

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi