‘Prenses’in evlat acısı

‘Prenses’in evlat acısı

‘Prenses’in evlat acısı

Amasya’da ’Prenses’ isimli kangal cinsi anne köpek, biriken kar nedeniyle çöken seranın altında kalıp telef olan yavrularının başından ayrılmadı.
Kentte etkili olan yoğun kar yağışı köylerde maddi hasara yol açtı. Karla kaplı seralar çöktü. Kızılca köyünde ‘Prenses’ adlı kangal köpeği ve yavruları çöken seranın enkazında kaldı. 4 yavru ölürken aç, susuz kalan anneleri ise başlarında adeta yas tuttu.
Çiftliklerinin güvenliği için bulunan köpeklerinden çoğunu enkazdan kurtardıklarını ancak Prenses ve yavrularına ulaşamadıklarını belirten Hicabi Bağçuvan, “Dört yavrusu telef oldu. Prenses ise onların başında bekliyor. Gözleri kan kırmızı olmuştu. Çok üzüldük” dedi.
Yörede son 40 yılın en çetin kışının geçtiğini belirterek ölen köpeklerinin yanı sıra koyunlarının da telef olduğunu anlatan çoban Müslüm Dağ ise “Bütün seralarımız yıkıldı. Beş koyunumuz telef oldu. Bir o kadarı da hasta” diye konuştu.


Güncel 28.01.2022 09:21:23 0
Anahtar Kelimeler: ‘prenses’in evlat acısı

İlginizi Çekebilir

1

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

2

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

3

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

4

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü

5

GÜNCELLEME - Mersin Büyükşehir Belediyesinde polis ekiplerince arama yapılıyor

6

Adana'da Ramazan Bayramı öncesi marketlerde denetim yapıldı

7

Yayladağı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

8

Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli yakalandı

9

Hatay'da 268 bin kişi suç unsurlarına karşı bilinçlendirildi

10

Çiçek üreticileri İngiltere'de 15 Mart'ta kutlanacak Anneler Günü için yoğun mesai yaptı