Proje döngüsü yönetimi eğitimi verildi

Proje döngüsü yönetimi eğitimi verildi

Proje döngüsü yönetimi eğitimi verildi

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ile Gençlik Merkezi iş birliğiyle düzenlenen ‘Proje Döngüsü Yönetimi’ konulu eğitim gerçekleştirildi.
Merkez Müdürü Dr. öğretim üyesi Senem Çolak Yazıcı, katılımcılara paydaş analizi, sorun analizi, hedef analizi ve strateji analizi konularından bahsetti. Projenin amacı ve proje ile gerçekleştirilmek istenen hedefler konusuna değinen Dr. Yazıcı, yapılmak istenen proje çerçevesinde faaliyet planlama, zaman çizelgesi, risklerin analizi, mantıksal çerçeve, fon kaynakları konuları hakkında da detaylı bilgiler aktardı.
Son olarak başarılı bir projenin kriterlerinden söz eden Yazıcı, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak sunumunu noktaladı.


Güncel 1.03.2022 17:34:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: