Protez bacağına Santos arması işleyen Suriyeli Hamis'e teşekkür mesajı

Protez bacağına Santos arması işleyen Suriyeli Hamis

Protez bacağına Santos arması işleyen Suriyeli Hamis'e teşekkür mesajı

HATAY (AA) - CEM GENCO - Suriye'de bombardimanda sag bacagini kaybeden ve Türkiye'de takilan protez bacagi yenilenince üzerine hayrani oldugu Santos takimin armasini isleyen 8 yasindaki Suriyeli Hamis el Gacir için Brezilya'nin köklü kulübünden tesekkür mesaji paylasildi.

Esed rejimine ait savas uçaklarinca yaklasik 2,5 yil önce Idlib kirsalina düzenlenen saldirida sag bacagini kaybeden ve babasi Muhammed Sera el Gacir ile geldigi Hatay'in Reyhanli ilçesinde protez bacagina kavusan Hamis'in futbol sevgisi yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Daha önce Ingiltere'de yasayan bir hayirseverin, Liverpool'un Misirli yildizi Muhammed Salah imzali bir krampon ve forma gönderdigi, Brezilya kulübü Santos'un ailesiyle ülkeye davet ettigi, Fransa 1. Futbol Ligi ekibi Paris Saint-Germain'in (PSG) yildizi Neymar'in sosyal medyadan görüntülü tesekkür mesaji gönderdigi Hamis, yeni bir mutluluk yasiyor.

Yenilenen protez bacagina hayrani oldugu Santos takiminin armasini isleyen Hamis el Gacir için Brezilya kulübü sosyal medyadan tesekkür mesaji yayimladi.

Mesajda, "Sevgili Suriyeli destekçimiz Hamis, Santos FC'ye olan sevgisini göstermeye ve Santos'u heyecanlandirmaya devam ediyor. Sevginiz için tesekkürler Hamis. Sen çok özel bir çocuksun." ifadeleri kullanildi.

Takimin bir taraftar grubu da Hamis'e Santos'un forma, sapka ve atkisini gönderdi.

- "Futbolu ve Santos'u çok seviyorum"

Hamis, AA muhabirine, protezine Santos'un armasini isledigini söyledi.

"Futbolu ve Santos'u çok seviyorum, artik takimim her zaman benimle olacak." diyen Hamis, "Bana forma ve çesitli hediyeler gönderen taraftarlara da çok tesekkür ediyorum. Insallah yakinda Brezilya'da olacagiz.'' diye konustu.

Baba Muhammed Sera el Gacir de oglunun futbol sevdalisi oldugunu, bacagini kaybetmesine ragmen bu sevdanin azalmadigini dile getirdi.

Daha önce takimin formasiyla sokakta futbol oynadigi görüntüleri izleyen kulüp yönetcilerinin, kendilerini Brezilya'ya davet ettigini ancak Kovid-19 salgini nedeniyle gidemediklerini anlatan Gacir, "Hamis'in protezi yenilendi, o da takilan protez bacagina Santos takimin armasini isledi." dedi.

Protez bacagindaki arma görüntüsünü Santos'a attiklarini ve kulübün sosyal medya hesabindan Hamis için tesekkür mesaji paylasildigini aktaran Gacir, söyle konustu:

"Takim bize ulasarak Hamis'in armali protez bacagindan ve takima olan sevgisinden dolayi tesekkür etti ve sosyal medya hesaplarindan paylasti. Takimin taraftar grubu da bize ulasti ve ogluma forma, sapka ve atki gönderdi. Insallah pandemi biter ve pasaport sorunumuz çözülürse Brezilya'ya gitmek istiyoruz."



Bölgeden 3.08.2020 11:36:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

4

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

6

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

7

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

8

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

9

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

10

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı