Pursaklar Belediyesinden deprem bölgelerindeki öğrencilere eğitim desteği

Pursaklar Belediyesinden deprem bölgelerindeki öğrencilere eğitim desteği

Pursaklar Belediyesinden deprem bölgelerindeki öğrencilere eğitim desteği

Ankara Pursaklar Belediyesi, deprem bölgelerinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye hazırlanan öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek amacıyla, yardımcı kitap desteğinde bulundu.
Depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma ekiplerini, iş makinalarını, yardım tırlarını, mobil mutfak aracını, temizlik ekibini, arazöz/sulama işleri, alt yapı ve üst yapı işleri, cenaze hizmetleri, dezenfekte ve ilaçlama ekiplerini deprem bölgelerine seferber eden, ilçeye gelen afetzedelere Tebessüm Çarşısının bütün imkanlarını seferber eden Pursaklar Belediyesi, deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitimine büyük destek veriyor.
Deprem mağduru öğrencilerin eğitimden geri kalmaması adına yaraların sarılmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde Pursaklar Belediyesi, öğrencilerin kaynak kitap ihtiyacını karşılamak adına LGS ve YKS’ ye hazırlanan gençlere yardımcı kitap desteğinde bulundu.
‘‘Küçüğünde büyüğüne depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz’’
Deprem bölgelerindeki öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için yardımcı kitap desteğinde bulunduklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Eğitim-öğretimin aksamaması için deprem bölgelerinde LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerimize kitap desteği verdik. Milletimize tekrar baş sağlığı dilerken el birliği ile yaraları birlikte saracağız. Küçüğünde büyüğüne depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.


Güncel 21.03.2023 13:21:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

3

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

4

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

5

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

6

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

7

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

8

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

9

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

10

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu