QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor

QNB Finansbank nakit ihtiyaçlar için NeoVade ile kolaylık sağlıyor

ISTANBUL (AA) - QNB Finansbank'in Türkiye'de bir ilk olan yenilikçi ürünü NeoVade, sirketlere nakit ihtiyaçlarinda alternatif bir finansman destegi sunuyor.

QNB Finansbank'in açiklamasina göre, banka, ekonominin itici gücü KOBI'lerin rekabet gücünü artiracak, yeniliklere kolayca adapte olabilecekleri hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

NeoVade, alacaklisi ya da borçlusu olunan e-Faturalar için, bu faturalarin vadesinden önce ya da sonra ödenmesine yönelik teklifler olusturulabilen bir ticari iletisim platformu olarak hizmete sunuldu.

Yeni hizmet, bankanin 2019'da hayata geçirdigi Dijital Köprü projesi kapsaminda KOBI’lerin dijital dönüsüme ulasmalarini kolaylastirma hedefiyle hayata geçirildi. Dijital ortamda vade/fiyat degisikligi mutabakati sunuyor, alici ve satici sirketler arasinda alternatif finansman kaynagi sagliyor. Bu sayede zaman ve maliyet tasarrufu elde edilerek tahsilat ve ödeme islemlerinde sistemsel takip de saglanabiliyor.

NeoVade kullanicilari platform üzerinden; e-Faturalari için teklif üretebilecek, karsi taraf ile bu teklifleri paylasabilecek ve olusturulmus olan tekliflerin kabul/onay takibini yapabilecek. Böylelikle kendi müsterileri ve tedarikçileri ile tahsilat ve ödeme konularinda toplu olarak hizlica iletisim kurabilecek.


- "Alternatif finansman imkani olusturduk"


Açiklamada, uygulamaya iliskin degerlendirmeleri yer alan QNB Finansbank Bireysel Bankacilik ve KOBI Bankaciligi Genel Müdür Yardimcisi Erkin Aydin, KOBI'leri gelecege hazirlamak misyonuyla çiktiklari yolda geçen yil Dijital Köprü platformunu hayata geçirdiklerini hatirlatti.

Bu kapsamda dijitallesmenin birçok asamasini kapsayan hizmet ve çözümleri KOBI'lere sunduklarini kaydeden Aydin, "Dijital Köprü sayesinde 2019 Eylül'de bankamiz istiraki QNB eFinans ile gelistirdigimiz e-Dönüsüm Paketi ana basligi altinda konumlandirdigimiz e-fatura, e-arsiv, e-irsaliye, e-defter gibi KOBI'lerin zaman ve maliyet ayirmalari gereken çözümler sunmaya basladik." ifadelerini kullandi.

Aydin, projenin kapsamini genisleterek Subat 2020'den bu yana e-dönüsüm ürünlerinin yanina farkli çözümleri de eklediklerini ve bu çözümlere de KOBI'lerin büyük ilgi gösterdigini anlatti.

Insan kaynaklari yönetimi, saha ekip yönetimi, ön muhasebe programi, e-ticaret pazaryeri yönetimi, çoklu banka hesap yönetimi, uluslararasi lojistik yönetimi, mutabakat islemleri hizmetleri ve NeoVade'nin de Dijital Köprü ile ücretsiz olarak sunduklari ürünler arasinda yerini buldugunu ifade eden Aydin, su açiklamalarda bulundu:

"NeoVade ile sirketler e-faturalari için erken ya da geç ödemeye yönelik toplu ya da tekil teklifler üretiyor, karsi taraf ya da taraflar ile bu teklifleri paylasip kabul, onay ve degisiklik taleplerinin takibini yaparak sinirsiz ödeme ve tahsilat opsiyonlarini yönetiyor. Yine gelen tekliflere karsi teklif olusturulabilen, toplu teklifler gönderilebilen NeoVade'de tüm bu süreçlerin dijital ortama tasinmasi sirketler için büyük bir kolaylik. NeoVade ürünü KOBI'lerin hayatinda zaten var olan bir gerçekten yola çikti. Biz sadece bu süreci dijitallestirdik ve böylelikle daha kolay ve sistematik takip edilebilir bir platform haline getirdik. Böyle bir bakis açisiyla KOBI'lere alternatif finansman imkani için bir platform olusturan ilk banka oldugumuzu belirtmek isterim. Üstelik tamamen ücretsiz."



Politika 23.11.2020 11:49:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı