Radyo 80’e büyük onur

Radyo 80’e büyük onur

Makbule Ünal ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

7. Anadolu Medya Ödülleri'nde yılın radyo programı seçilen Radyo 80’den Makbule Ünal, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “7. Anadolu Medya Ödülleri” programına katılarak bir konuşma yaptı.

Medya Ödüllerinin 7'ncisinde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ödüllerini takdim ettiği kurumları ve medya mensuplarını tebrik etti.

Şehitler Diyarı Osmaniye'ye kazandırdıkları bu anlamlı ödülün sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirten Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, “Her alanda öne çıkmayı ve başarılarla anılmayı hak eden Yiğit Osmaniye'mizi medya alanında en iyi şekilde temsil etmeye, güzel ve başarılı çalışmalarla memleketimize ve insanımıza değer katmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ödül törenlerine ev sahipliği yapan ve ödülleri bizzat takdim eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendilerine verdikleri önem ve değerden dolayı teşekkürlerini sunan Tozluklu, Anadolu Medya Ödülleri'ni düzenleyerek başarılı yayıncıları onurlandıran, teşvik eden ve cesaretlendiren Anadolu Yayıncılar Derneği'ne de teşekkür ederek ödül alan tüm medya mensuplarını tebrik etti. 

Radyo 80’de hazırlayıp sunduğu Bam Teli programı ile yılın yerel radyo programı ödülüne layık görülen Makbule Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı ödülün hayatında en anlamlı ödül olduğunu söyledi.



Osmaniye 5.01.2023 16:24:00 0
Anahtar Kelimeler: Radyo büyük

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor