RADYO MEŞALE’DEN KORANA AYARI

RADYO MEŞALE’DEN KORANA AYARI

Osmaniyede96.3 frekansından yayın yapan ve programlarıyla kamuoyunun nabzını tutan RADYO MEŞALE yayınlarına korana ayarı getirdi.

Tüm dünyada insanların günlük yaşantısını ve düzenini değiştiren korana virüsü nedeniyle bir çok konuda alınan tedbirler ve yapılan uygulamalar dikkat çekiyor. Bunlardan bir tanesi de Osmaniye merkezde yayın yapan RADYO MEŞALE’den geldi.

Yerel bir radyo olmasına rağmen 25 kişilik dev programcı kadrosuyla dikkat çeken ve birçok konuda canlı yayın programları gerçekleştiren RADYO MEŞALE korana virisü nedeniyle uygulanan evde kal çağrılarına uyarak bazı programlarını telefon bağlantıları ve sosyal medya hesapları yoluyla evlerden gerçekleştiriyor.

Her Perşembe saat 17.00 da İlahiyatçı, eğitimci Orhan Ateş’in canlı olarak stüdyo da yaptığı NEBEVİ ÖLÇÜLER programı bu şekilde evden gerçekleştirildi. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Radyo Meşale yönetim kurulu başkanı Ahmet Yılmaz, yaşamakta olduğumuz büyük felaket nedeniyle insanlarımız evinde olduğu için bu tür programların yapılmasının çok önemli olduğu düşüncesindeyiz. Bu nedenle programlarımıza ara vermeden en azından bazı şekilde devem etmesine karar verdik. Dinleyicilerimizde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Biz her şeye rağmen görevimiz yapmaya devam ediyoruz. Tüm insanlığın ve milletimizin bir an önce bu afetten kurtulmasını rabbimizden niyaz ediyoruz diye konuştu.

 



Osmaniye 26.03.2020 21:50:00 0
Anahtar Kelimeler: RADYO MEŞALE’ KORANA AYARI

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği