Rahman Buğra Çağıran ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

Rahman Buğra Çağıran ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

Rahman Buğra Çağıran ile 2 yıllık sözleşme imzalandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sözleşmesi sona eren Rahman Buğra Çağıran ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig’den küme düşerek bu yıl 1. Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, borçlardan dolayı transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle sözleşmesi sona eren oyuncuları ile yeniden görüşmeye başladı. Bu kapsam da sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile masaya oturan sarı-siyahlı kulübün yönetimi genç oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Konu ile ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz, orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile 2 yıllığına anlaşma sağladı. Rahman Buğra Çağıran’a tekrardan ailemize hoş geldin diyor, sarı-siyahlı formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.


Spor 25.07.2022 19:41:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

2

Antalya'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

3

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 20. yılını kutluyor

4

Hatay'da dereye düşen 4 yaşındaki çocuk boğuldu

5

Antalya'da AK Parti'den iftara yetişemeyen ve trafikte kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı

6

Hatay'da durdurulan hafif ticari araçta 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi

7

Antalya'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

8

AK Parti Mersin İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

9

AK Parti Adana İl Başkanlığı iftar programı düzenledi

10

Antalya'da sağlık yöneticileri iftarda buluştu