Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde tatilciler Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti

Bolu’da, hafta boyunca etkili olan sağanak yağışların ardından güneşin kendini göstermesiyle tatilciler Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti.
Bolu’da, bir hafta boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından hafta sonu güneş kendini yeniden gösterdi. Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı da tatilcilerle doldu. Ramazan Bayramı tatillerini güneşli havada doğayla geçirmek isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinde tabiat parkına akın etti. Tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çektirerek keyifli dakikalar yaşadı.
İzmir’den Bolu’ya bayram tatili için eşi Muharrem Özen ile gelen Şebnem Özen, "Çok güzel doğa harikası. Bir daha böyle bir fırsat olursa gelmek isteriz. Biz kızımızla geldik. Beğenilmeyecek yerler değil. Güzel doğa harikası" dedi.


Güncel 22.04.2023 16:57:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: