Rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara ‘Davranışsal Bağımlılık’ semineri verildi

Rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara ‘Davranışsal Bağımlılık’ semineri verildi

Rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara ‘Davranışsal Bağımlılık’ semineri verildi

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından okullarda görev yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik ‘Davranışsal Bağımlılık’ konulu seminer gerçekleştirildi.
Halk Sağlığı Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından, Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü sorumluluk bölgesindeki okullarda ve kurumlarda görev yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara yönelik Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları çerçevesinde ‘Davranışsal Bağımlılık’ konulu seminer verildi.
Psikolok Numan Sinan Harputlugil’in konuşmacı olduğu seminere Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yılmaz Ülger de iştirak etti. Seminerde, davranışsal bağımlılıkta teknoloji bağımlılığından sonra öne çıkan ‘kumar, alışveriş, yeme, egzersiz bağımlılığı ve cinsel bağımlılık’ başlıkları ele alındı. Katılımcıların etkileşimiyle gerçekleştirilen seminer, gelecekte yapılabilecek ortak çalışmaların konuşulmasıyla tamamlandı.


Güncel 22.04.2022 14:39:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Hayat Finans'tan KOBİ'lere yönelik dijital bankacılık modeli

2

Adana'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

3

Isparta'da ağaç dallarına konan sığırcıklar güzel görüntü oluşturdu

4

Hatay'da devlet desteğiyle üretimi sürdüren mozaik sanatçıları Avrupa'ya açıldı

5

Eksim Holding'in "Genç Enerji İşe Alım Programı"nda yeni dönem başvuruları başladı

6

NetWork'ten kışa özel aksesuar koleksiyonu

7

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti göreve başladı

8

BAİB üyesi Mehmet Ali Can, başkan adaylığını açıkladı

9

Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atasoy, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı