Rektör Karacoşkun, KADAMER’i ziyaret etti

Rektör Karacoşkun, KADAMER’i ziyaret etti

Rektör Karacoşkun, KADAMER’i ziyaret etti

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitenin Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAMER) ofisinin bulunduğu tarihi Kilis konağını ziyaret etti.
Rektör Karacoşkun’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Genç eşlik etti.
Konakta, KADAMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seher Maşkaraoğlu ve KADAMER görevlileri ile bir araya gelen Rektör Karacoşkun, şehirle iç içe olmanın ve kimlikli yapıların taşıdığı insan izlerinin bu mekanlardaki faaliyetlerle yansıtılmasının anlamına değinerek, bu yapıların tarih boyunca taşıya geldiği ruhun, bilimsel, kültürel, edebi ve sanatsal etkinliklerle hem Üniversitenin hem şehrin hafızası ve sesi olarak yansıyacağını aktardı.
KADAMER bünyesinde yapılan programlar hakkında bilgi alan Rektör Karacoşkun, yapılması planlanan faaliyetler için de öneriler sundu. Maşkaraoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.


Güncel 15.10.2022 11:54:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

2

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

3

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

4

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu

5

Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangında 6 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin Müftüsü Mustafa Topal'dan Bozyazı Müftülüğüne ziyaret

7

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8

Adana'da "Yağmur Suyu Hasadı ve Gri Su Geri Kazanım Sistemleri" semineri düzenlendi

9

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 10. yılını kutladı

10

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor