Renault, aşı seferberliğine destek veriyor

Renault, aşı seferberliğine destek veriyor

Renault, aşı seferberliğine destek veriyor

İSTANBUL - Renault, en az 2 doz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olan müşterilerine özel 1 yıl garanti tutarı kadar indirim hediye ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Renault, Kovid-19 salgınına karşı aşı seferberliğine yeni kampanyasıyla katkı sağlıyor.

Kampanya kapsamında Megane Sedan Joy 1.3 Tce EDC 140 bg hariç tüm binek modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında, en az 2 doz Kovid-19 aşısı olan müşterilere özel, 1 yıl garanti (Maxxi Warranty) ürününün satın alınması durumunda araç fiyatında 1.000 TL indirim sunuluyor.

Salgın döneminde aşılanma sürecini desteklemeyi hedefleyen özel kampanya, eylül sonuna kadar Renault yetkili satıcılarında tüketicileri bekliyor.

Renault Finans'tan kredi kullanılması durumunda perakende satın alımda geçerli olan ilgili kampanyalı faiz oranları, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ve Maxxi Warranty ile birlikte geçerli oluyor. Ruhsat sahibinin, aşıyı olanın kendisi olması gerekiyor. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemiyor.



Bölgeden 20.08.2021 17:59:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı