Tarih: 05.06.2020 09:41

Renault ve Dacia yetkili satıcıları önlemlerle normalleşmeye hazır

Facebook Twitter Linked-in

ISTANBUL (AA) - Renault Mais, normallesme sürecinde, müsteri ve çalisanlarinin sagligini korumak üzere Yetkili Satici ve Servislerinde çok genis kapsamli bir "Kovid-19 (yeni tip koronavirüs) Önlemleri" uygulamasi baslatiyor.

Renault Mais açiklamasina göre, "Yetkili Satici ve Servisler" için çalisma esaslari ve önerilerden olusan uygulamada, is faaliyetlerinin devaminin nasil saglanacagi konusunda Saglik Bakanligi ile Çevre ve Sehircilik Bakanligi’nin zorunlu tuttugu önlemlere ek olarak, metot ve tavsiyelerin yer aldigi bilgiler bulunuyor.

Yetkili Satici ve Servisler ile paylasilan bilgiler, genel öneriler, satis süreçleri, satis sonrasi süreçleri, Kovid-19 dezenfeksiyon prosedürleri basliklarindan olusuyor.

Müsteri ile fiziksel görüsme, personel sagligi, satis ve satis süreçleri konularinda detay içeren çalismada, bu kapsamda yer alan deneme sürüsüne ait ayrintilarin yani sira araç teslimat hazirligi kurallari da yer aliyor. Randevulu müsteri kabulü ve yol yardimi konularinda da önlem ve uyarilara genis biçimde yer veriliyor. Yetkili Satici ve Servislere asilmak üzere müsteri ve çalisanlara hatirlatma niteliginde 8 farkli içerige sahip uyari posteri bulunuyor. Alinan tüm bu önlemlerle Renault ve Dacia Yetkili Saticilari normallesmeye hazir hale getiriliyor.


- "Kapidan kapiya araç teslimi hizmeti devam ediyor"


Açiklamaya göre, tüm satis ve servis hizmet noktalari, kontrol listesi kapsaminda yerinde ziyaret veya online sekilde bagimsiz bir denetim firmasi tarafindan denetlenecek.

Diger taraftan dileyen müsteriler, Renault yetkili saticilarinda kapidan kapiya araç teslimi hizmetinden faydalanabilecek. Sosyal mesafeye uygun sartlarda, maske ile çalisan ekip, randevu alan müsterinin evinden aracini alip bakim sonrasi dezenfekte ederek teslim edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —