Reyhanlı'daki terör saldırısının sorumlularından Ercan Bayat'ın yakalanması

Reyhanlı

Reyhanlı'daki terör saldırısının sorumlularından Ercan Bayat'ın yakalanması

HATAY (AA) - Içisleri Bakani Süleyman Soylu'nun, Reyhanli'daki terör saldirisinin sorumlularindan, terörden arananlar listesinde mavi kategoride bulunan Ercan Bayat'in yakalandigini açiklamasi, patlamalarda hayatlarini kaybedenlerin yakinlari tarafindan sevinçle karsilandi.

Patlamalarda oglu Ogulcan'i kaybeden ve 11 Mayis Sehitler Dernegi Baskani olan Ahmet Tuna, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Ercan Bayat'in yakalanmasindan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Aldiklari haberin kendilerini sevindirdigini anlatan Tuna, Reyhanli katliamini yapanlarin tamaminin yakalanmasini temenni ettiklerini belirtti.

Tüm sehit aileleri olarak bir teröristin daha yakalanmasindan dolayi büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Tuna, "Devletimize ve hükümetimize yaptiklari bu operasyondan dolayi çok tesekkür ediyoruz ve devamini bekliyoruz.' Çocuklarimizin ve devletimizin katilleri yakalandigi için sevinç içindeyiz." dedi.

"Reyhanli patlamalari devletimize yapilan en büyük terör saldirilarindan biridir." diyen Tuna, söyle konustu:

''Devletimizin yaptigi bu operasyonla saldiriyi planlayanlardan biri daha yakalandi. Ercan Bayat'in yakalanmasi bugün aldigimiz en güzel haberdir. Kimsin sen, devletimiz seni 9 yilda olsa 10 yilsa olsa yakalar ve buraya getirir. Allah'in izniyle hepsi yakalanarak buraya getirilecektir. Allah devletimize zeval vermesin.''

Patlamada esi Kadriye Alyar'i kaybeden Yasar Alyar da bir teröristin daha yakalanmasindan dolayi mutlu olduklarini belirtti.

Tüm sorumlularin yakalanmasiyla yüreklerinin soguyacagini aktaran Alvar, Reyhanli saldirisini yapanlardan birinin daha yakalanmasinin acilarini biraz olsun hafiflettigini sözlerine ekledi.




Yurt Dünya 8.09.2020 15:31:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

2

Burdur'da güvenlik toplantısı yapıldı

3

Adana'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile OPET arasında "Sillyon Antik Kenti Sponsorluk Protokolü" imzalandı

5

Antalya'da temsili askerlik yapacak engelliler uğurlandı

6

Silifke'de hükümlüler ormancılık faaliyetlerinde görev alacak

7

Kahramanmaraş'ta "Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

8

Belen'de Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi

9

Mersin'de kıyafeti traktör şaftına dolanan kız çocuğu hayatını kaybetti

10

"Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali" 19 Mayıs'ta yapılacak