Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Körfez’in yöresel ürünleri, 11. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Türkiye’ye tanıtıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti, Hereke halısını dokudu.
Körfez’in yöresel ürünleri, Antalya’da düzenlenen 11. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Türkiye’ye tanıtıldı. Körfez Belediyesi’nin de ilçenin tanıtımı için kurduğu stant ilgi gördü. Stant ziyaretçilerine kiraz lokumu ikram edilirken, Körfez’in tarihi değerleri anlatıldı ve ilçeyi tanıtan broşürler takdim edildi. Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katılan Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Önemli bir değer olan Hereke halısının işlendiği alana gelen Hisarcıklıoğlu, dokumacılar ile birlikte halıya ilmik attı.
Hereke halısının önemli bir değer olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, kiraz lokumunun da tadına baktı. 24 Ekim’e kadar devam edecek fuar kapsamında Körfez’in yöresel ve tarihi değerleri fuar alanında açılan stant ile tüm Türkiye’ye tanıtılacak.


Güncel 21.10.2021 14:20:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı