Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Rifat Hisarcıklıoğlu, Hereke halısı dokudu

Körfez’in yöresel ürünleri, 11. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Türkiye’ye tanıtıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti, Hereke halısını dokudu.
Körfez’in yöresel ürünleri, Antalya’da düzenlenen 11. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Türkiye’ye tanıtıldı. Körfez Belediyesi’nin de ilçenin tanıtımı için kurduğu stant ilgi gördü. Stant ziyaretçilerine kiraz lokumu ikram edilirken, Körfez’in tarihi değerleri anlatıldı ve ilçeyi tanıtan broşürler takdim edildi. Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katılan Rifat Hisarcıklıoğlu da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Önemli bir değer olan Hereke halısının işlendiği alana gelen Hisarcıklıoğlu, dokumacılar ile birlikte halıya ilmik attı.
Hereke halısının önemli bir değer olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, kiraz lokumunun da tadına baktı. 24 Ekim’e kadar devam edecek fuar kapsamında Körfez’in yöresel ve tarihi değerleri fuar alanında açılan stant ile tüm Türkiye’ye tanıtılacak.


Güncel 21.10.2021 14:20:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

3

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

4

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

5

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

6

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

7

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

8

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

9

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

10

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı