Romanyalı şarkıcı Otilia, Antalya'da konser verdi

Romanyalı şarkıcı Otilia, Antalya

Romanyalı şarkıcı Otilia, Antalya'da konser verdi

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali kapsamında, Romanyalı ünlü şarkıcı Otilia konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Antalya'dan Dünya'ya" mottosuyla, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali devam ediyor.

Festivalde ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia, Karaalioğlu Parkı'nda bulunan festival alanında, Antalyalılara konser verdi.

Konserde DJ Mert Aydın'ın da sahnede eşlik ettiği sanatçı, seslendirdiği Türkçe şarkılarla da hayranlarına sürpriz yaptı. Sanatçı Otilia, gecede Antalyalılarla beraber 10. Yıl Marşı'nı söyledi.

Yüz milyonlarca dinlenen dünyaca ünlü şarkısı "Bilionera" adlı şarkısını da seslendiren Otilia'ya, konser alanını olduran Antalyalılar danslarıyla ve telefon ışıklarıyla eşlik etti. Bazı şarkılarını seyircilerin arasında seslendiren Otilia, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, Otilia'ya, Türk bayrağı ve Antalyaspor atkısı hediye etti.



Eğitim 7.09.2024 19:57:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da trafik uygulaması yapıldı

2

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

3

Kumluca'da "Engel yok, spor var" projesi

4

Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Alanya Ultra Trail yarışları tamamlandı

5

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

6

Mersin'de trafik kazasında şehit olan polis memuru için cenaze töreni düzenlendi

7

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

8

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

9

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

10

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi