Rusya’da şantiyelere inen kutup ayıları paniğe neden oldu

Rusya’da şantiyelere inen kutup ayıları paniğe neden oldu

Rusya’da şantiyelere inen kutup ayıları paniğe neden oldu

Rusya’da zorlu geçen kış şartları nedeniyle aç kalan kutup ayıları şantiyelere inerek kamyonlara saldırıp yakaladıkları tilkileri yedi.
Rusya’ya bağlı Sibirya’nın kuzeyinde bulunan Yamal yarımadasında aç kalan kutup ayıları bir şantiyeye indi. İşçiler kutup ayılarını görünce büyük panik yaşarken, ayılar seyir halindeki şantiye kamyonunu çevreledi. Kamyonun sürücüsü şantiyeden uzaklaşarak kutup ayılarından kurtulmaya çalışsa da kutup ayılarından biri kamyonun kasasına asıldı, diğerleri ise kamyonu kovaladı. O anlar şantiyedeki işçiler tarafından saniye saniye kaydedildi.
Sibirya’da bulunan Yakutistan’da da aç kaldığı anlaşılan bir kutup ayısı yine şantiyeye inerek önce çöpleri karıştırdı. Bu sırada aç kalan tilkiler de şantiyeye girince kutup ayısı bir tilkiyi yakalayarak önce boğdu, ardından ağzına alarak götürdü. İşçiler tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayınlanan görüntüler kutup ayılarının bulunduğu bölgelerde panik havası hakim oldu.
Geçtiğimiz yıl Rusya’nın kuzeyinde kutup ayıları aç kalınca köylere inmiş, halk büyük panik yaşamıştı.


Güncel 19.02.2021 16:01:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yol kenarındaki inşaat malzemelerine çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

2

Antalya'da şehit ve gazi yakınlarından keçe sergisi ve konser

3

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

4

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final

5

Alanya'da kundaklama iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

6

EY CEO Görünümü Araştırması'nın sonuçlarını paylaştı

7

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

8

Korkuteli ilçesinde Orman Haftası'nda fidanlar toprakla buluşturuldu

9

Tarsus ilçesinde topraksız tarım yöntemiyle yetiştirilen çilekler hasat edildi

10

Antalya'da "Her Yaşta Sanat" çalıştayı düzenlendi