Safranbolu Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Safranbolu Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Safranbolu Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Safranbolu Belediyesi tarafından kurulan ve daha modern bir görünüme kavuşturulan Hayır Çarşısı ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Hayır Çarşısı vasıtasıyla ilçede 510 aileye ayni ve nakdi yardım yapıldığını belirterek, vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile önemli projelere imza attıklarını ifade etti. Köse, "Bu yıl içerisinde 250 ailemize nakdi destek olurken, 55 ailemize sıcak yemek götürüyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz aylarda başlattığımız bir uygulama ile 110 öğrencimize beslenme çantası hazırlayarak ailelere teslim ediyoruz. Yine 95 çocuğumuza 15 günlük periyotlarla 4 litre taze süt veriyoruz” dedi.
Tüm bunların yanında, "Kış Gelmeden Sen Gel" Projesi çerçevesinde hayırseverlerinde katkısı ile soba, odun ve kömür desteği sağlandığını kaydeden Başkan Elif Köse, "Gönül ister ki insanımızın, çocuklarımızın bu desteklere ihtiyacı olmasın. Ancak ekonomik şartlar ortada. Bu nedenle biz halkımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Güncel 21.02.2023 14:35:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor

3

Türk medeniyetinin binlerce yıllık kaya resimleri keçeyle sanata dönüştü

4

Burdur spor turizmiyle hareketleniyor

5

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Osmaniye Düziçi'nde devrilen cami minaresi elektrik tellerini kopardı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta deprem soruşturmalarının tamamı sonuçlandırıldı

8

Adana'da yetkisiz işlem yapılan sağlık kabininde 8 bin 180 ilaç ele geçirildi

9

Spor turizmiyle öne çıkan Kemer, nüfusunun 90 katı turist ağırladı

10

Hyundai Motor Avrupa, 2025'te elektrifikasyondaki satış hacmini yüzde 24 artırdı