Safranbolu’da Muhtarlar Günü törenlerle kutlandı

Safranbolu’da Muhtarlar Günü törenlerle kutlandı

Safranbolu’da Muhtarlar Günü törenlerle kutlandı

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü, Korumanın başkenti Safranbolu’da da törenlerle kutlandı.
Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında düzenlenen törene Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J.Alb. Dr. Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çankal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanları ile muhtarlar katıldı.
Atatürk köşesine çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Şeref Yavuz’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından buradaki program sona erdi.
Muhtarlar günü etkinlikleri Safranbolu Öğretmen Evinde verilen ve sohbet ortamında geçen kahvaltının ardından sona erdi.


Güncel 19.10.2022 17:19:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi