Sağanak yağış ve şiddetli rüzgar Karasu sahilini de vurdu

Sağanak yağış ve şiddetli rüzgar Karasu sahilini de vurdu

Sağanak yağış ve şiddetli rüzgar Karasu sahilini de vurdu

Sakarya genelinde etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına Karasu sahilini de etkiledi. Sakarya Nehri’nde şiddetli yağış, rüzgar ve fırtına nedeniyle devrilen ağaç, kütük, dal parçaları ve çöpler akıntıyla birlikte Karasu sahiline vurdu.

Sakarya genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrası Karasu sahili de nasibini aldı. Şiddetli rüzgar ve etkili olan yağış sonrası Sakarya Nehri’nde devrilen tomruk, irili ufaklı ağaç ve dal parçaları Karadeniz’e kadar sürüklendi. Karasu’nun yaklaşık 8 kilometrelik şeridi olan Yeni Mahalle ve Küçükboğaz arasında dal parçaları, tomruk ve çöpler, karaya vurdu.

Tatilciler, ağaç ve kütüklerin arasında denize girerken, karaya vuran dev boyutta ağaçların başında hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Karaya vuran ağaç ve dal parçalarını bir yandan vatandaşlar toplarken diğer taraftan da Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce büyük parçaların bulundukları yerden kaldırılması bekleniyor.


Güncel 8.07.2021 20:41:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

3

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

4

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

5

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

6

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

7

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

8

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

9

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

10

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi