Sağlık yöneticilerine akreditasyon eğitimi

Sağlık yöneticilerine akreditasyon eğitimi

Sağlık yöneticilerine akreditasyon eğitimi

Samsun’a gelen 500’ün üzerinde, sağlık yöneticisi, kalite ve akreditasyon çalışanı ile çeşitli meslek gruplarına akreditasyon çalışmaları, sağlıkta akreditasyon standartları ve programları, mükemmeliyet merkezleri ve uluslararası akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) Ulusal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Ordu, Denizli, Giresun, Kastamonu, Bolu, Sinop, Karabük, Gümüşhane ve Trabzon illerinden 500’ün üzerinde, sağlık yöneticisi, kalite ve akreditasyon çalışanı ve çeşitli meslek gruplarından oluşan katılımcıların yer aldığı toplantıda akreditasyon çalışmaları, sağlıkta akreditasyon standartları ve programları, mükemmeliyet merkezleri ve uluslararası akreditasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktarıldı.
Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen TÜSKA Ulusal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı; Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.


Sağlık 3.05.2023 10:54:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Kalite Yönetimi Turizm Ödülleri sahiplerine verildi

2

Mersin'e bir nükleer güç santralinde çalışmaya gelen Rus kadın Müslüman oldu

3

Osmaniye'de yol kenarındaki inşaat malzemelerine çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

4

Antalya'da şehit ve gazi yakınlarından keçe sergisi ve konser

5

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

6

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final

7

Alanya'da kundaklama iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

8

EY CEO Görünümü Araştırması'nın sonuçlarını paylaştı

9

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

10

Korkuteli ilçesinde Orman Haftası'nda fidanlar toprakla buluşturuldu