Sağlıkçı anneler için duygulandıran ‘Anneler Günü’ videosu

Sağlıkçı anneler için duygulandıran ‘Anneler Günü’ videosu

Sağlıkçı anneler için duygulandıran ‘Anneler Günü’ videosu

Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından sağlık personeli anneler için Anneler Günü videosu hazırlandı.
Duygulandıran videoda, sağlık personeli annelerin pandemi sürecinde evlerinden uzak kaldıkları ve çocukları ile görüşemedikleri için cep telefonundan görüntülü olarak konuştukları, eve giden annelerin çocuklarının ise kapıya ‘anne’ diye bağırarak koştukları kesitler yer alıyor.
Videoda yer alan mesajda ise, “Her kadın en çok anne olmayı sever bu hayatta. Bu zor günlerde pandemi ile yılmadan mücadele eden sağlıkçı annelerimiz de çocukları ile kucaklaşamadıkları bu dönemde, kendilerine emanet edilen hastalarına şefkatle yaklaştılar. Ailelerine, anne ve babalarına dokunamadılar belki ama her hastanın önce yüreğine dokundular bu zor zamanlarda. Her yitip giden canımız için hüzünlendiler, gözyaşı döktüler çünkü kaybettiğimiz o canlarımız da birilerinin annesi ya da bir annenin evladıydı. Gelin, sımsıkı sarılalım tedbirlere ve artık annelerimizin de evlatların da canı yanmasın. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.


Güncel 9.05.2021 12:30:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı