Şahin, Türkiye ikincisi Gazişehir Gaziantep takımını ağırladı

Şahin, Türkiye ikincisi Gazişehir Gaziantep takımını ağırladı

Şahin, Türkiye ikincisi Gazişehir Gaziantep takımını ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ni ikinci sırada bitirerek büyük bir başarı yakalayan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı. Başkan Şahin, başarılı takımı para ödülüyle ödüllendirdi.
HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde 37 maçtan 30’nu galip ayrılarak play-off final serisine kalan ve Fenerbahçe ile eşleşip son maçta kaybederek ikinci olan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve antrenörü, Başkan Fatma Şahin’i ziyaret etti. Oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Fatma Şahin, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek yeni sezon için iyi dileklerini dile getirdi.

Antrenör Karakafa, desteklerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti
İkincilik kupasıyla beraber günün anısına Başkan Şahin’le hatıra fotoğrafı çektiren takım adına konuşan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı Antrenörü Muharrem Karakafa, engellilere, spora ve takıma verdiği desteklerden dolayı Başkan Fatma Şahin’e teşekkürlerini iletti.

“Biz hedefi, iddiası olan bir şehiriz”
Ziyarette konuşan Fatma Şahin, “Spor şehri Gaziantep”, “Engelsiz kent Gaziantep”in başarılı sporcularıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu ve her birine teşekkür ettiğini söyleyerek, “Hedefe ulaşmak demek, her bir kardeşimin buna inanması demek. Buna inanan bir takım ruhuyla çalışması demek. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak ilgili daire başkanlığını kurduk ama bir şey daha yaptık, engelsiz spor ile ilgili özel bir birim kurduk. Müdürlüğümüz şu anda tamamen bu alanda çalışma yapıyor. Çünkü şuna inanıyorum ki kurumsal kapasite bir iş yapmaya uygun değilse hedefe ulaşamazsınız. Biz hedefi, iddiası olan bir şehiriz. Engelsiz, spor ve genç dostu bir kent olma hedefine ulaşmak için önümüzdeki bütün engelleri kaldırarak yolumuza devam ediyoruz. Sürdürülebilirlik çok önemli başarıların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 2.08.2022 15:40:27 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

2

Antalya'da inşaat firmasına ait depoda çıkan yangın söndürüldü

3

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

5

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

6

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

7

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

8

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

9

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

10

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı