Sahneden düşen Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

Sahneden düşen Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

Sahneden düşen Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

"Usta Şarkılar" projesinde yer alan birbirinden değerli eserleri kendine has yorumuyla seslendiren Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, konser sonrası sahneden inerken düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü popçunun, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikte, deniz kenarına kurulan sahnenin etrafını konserden saatler öncesi dolduran Emre Kaya hayranları, onu alkış tufanı ve tezahüratlarla karşıladı.
Türk tarihine altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balık Festivali coşkusunu doya doya yaşatan sanatçı, sahnede adeta fırtına gibi esti. İzleyicileriyle sohbetleri, bitmek bilmeyen enerjisi ve sahne performansıyla büyük hayranlık uyandıran ünlü popçu, Karamürsellilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Seslendirdiği her esere eşlik eden yoğun kalabalık ve gösterilen sevgi seli karşısında coştukça coşan ünlü popçu Emre Kaya, konser bitiminde sahneden koşar adımlarla inerken, aşırı yorgunluğa bağlı oluşan tansiyon sorunu nedeniyle düştü.
Korumalar ve görevliler tarafından kaldırılıp, omuzda aracına taşınan ünlü sanatçı İstanbul Acıbadem Hastanesinde tedavi altına alındı.
Sol bacağı ve sağ omzuna müdahale edilen ünlü popçunun menajeri Gizem Demir, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu, düşmenin aşırı yorgunluğa bağlı oluşan tansiyon probleminden kaynaklandığını bildirdi. Demir, "Bu talihsiz olay nedeniyle bizleri arayan, soran, hastaneye gelen ve geçmiş olsun mesajları gönderen tüm Emre Kaya sevenleri ve hayranlarına teşekkür ediyoruz. Şükürler olsun ki korkulacak bir durum söz konusu değil" dedi.
2022’nin en çok konser veren sanatçıları arasında yer alan ünlü popçunun yaşadığı talihsiz kaza, “Emre Kaya göze mi geldi?” şeklinde yorumlandı.


Güncel 31.08.2022 09:17:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da derede boğulan 4 yaşındaki çocuğun cenazesi defnedildi

2

Hatay'daki Karaçay Barajı'nda su seviyesi yüzde 97'ye yükseldi

3

Teknosa'dan Ramazan Bayramı kampanyası

4

Osmaniye’de Çanakkale şehitleri anıldı

5

Osmaniye’de mazot yüklü tankerde yangın

6

Kumluca'da ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi yardımı yapıldı

7

Antalya ve çevre illerde şehitler anıldı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü kutlandı

8

Yükseköğretimde esnek ve birey odaklı eğitim modelleri güçleniyor

9

Kız kardeşler hayallerini sanat atölyesinde gerçeğe dönüştürdü

10

Adana ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü kutlandı