Sahte altın kolyeleri kuyumcuya satmaya çalışırken yakayı ele verdi

Sahte altın kolyeleri kuyumcuya satmaya çalışırken yakayı ele verdi

Sahte altın kolyeleri kuyumcuya satmaya çalışırken yakayı ele verdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde altın kolyeyi kuyumcuda bozdurmaya çalışan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen M.K. isimli şahıs, 14,93 gram ağırlığında bir altın kolyesinin olduğunu ve bozdurmak istediğini söyledi. Kolyeyi alan kuyumcu çalışanları, kolyenin sahte olduğunu anladı. Şahıs daha sonra iş yerinden çıkarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Ekipler tarafından şahsın kuyumcuya geldiği aracın plakası tespit edildi. Plaka üzerinden kimliği tespit edilen şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın aracında yapılan aramalarda 44. 78 gram ağırlığında olan 3 adet sahte zincir kolye ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 5.11.2020 21:14:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Akbank'tan KOBİ'lere otonom yapay zeka çözümleri

2

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

3

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

4

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

5

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

6

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

7

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

8

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

9

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

10

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor